Сайт Партії регіонів » Новини » Ініціювання Президентом дострокових виборів свідчить про те, що він понад усе ставить інтереси людей і держави

21.02.2014, 16:08

Ініціювання Президентом дострокових виборів свідчить про те, що він понад усе ставить інтереси людей і держави

Про це в кулуарах парламенту заявив народний депутат, член парламентської фракції ПАРТІЇ РЕГІОНІВ Володимир Сальдо.

За словами політика, кроки, які зробив Віктор Янукович підкреслюють, що він політик, який понад усе ставить інтереси людей і держави.

«Дійсно, зараз суспільна ситуація досягла такого рівня накалу, що потрібні такі кроки, що покажуть рішучість Президента, адже зараз вже нікого не задовольняють розмови про те, що ми будемо до чогось готуватись, вести переговори, шукати шляхи порозуміння», - зазначив парламентарій.

На думку В.Сальдо, така заява Президента говорить про його готовність рішуче зняти напругу в суспільстві, навіть ціною свого авторитету, тому що він дійсно перша особа держави.

«Можна тільки сподіватися від інших учасників політичного процесу розуміння цього ставлення, і затвердження цієї пропозиції вже реальними кроками. Тобто документами в яких буде вказано дату призначення виборів, дату зупинення всіх дій протистояння и роззброєння», - підсумував народний депутат.

Джерело: partyofregions.ua
Переглядів: 30        Опубліковано: 21.02.2014, 16:08
rss
Карта