Сайт Партії регіонів » Новини » На захист однопартійців

29.04.2014, 18:15

На захист однопартійців

Відкритий лист

В.о. Президента України
Турчинову О. В.
Начальнику управління СБУ
в Сумській області
Іванюку В. О.
Лідеру політичної
партії «ВО «Батьківщина»
Тимошенко Ю. В.


13 квітня 2014 року на Народному віче в Сумах новопризначений голова Сумської обласної державної адміністрації Володимир Петрович Шульга, виступаючи перед людьми, заявив (цитуємо лише уривок з його полум’яної промови): «Багато регіоналів відмовляються писати заяви на звільнення від займаних посад. Деякі з них чекають, що прийдуть зі Сходу люди і залишать їх працювати далі. Так от, я скажу: чого б це мені не коштувало, я буду продовжувати звільняти всіх регіоналів, які залишилися з надією пересидіти. Ми будемо міняти всіх, хто чекає допомоги зі Сходу».

На нашу думку, перша особа області не має права дозволяти собі ні такі заяви, ні дії, змушуючи людей писати заяви на звільнення, оскільки таким чином порушує статті 1, 4, 22 Закону України «Про політичні партії в Україні», де чітко сказано, що належність до будь-якої партії не може бути підставою для обмеження прав і свобод громадян.

Це пряме порушення Кодексу законів про працю в Україні, де чорним по білому декларується рівність трудових прав, незалежно від політичних поглядів людей.

І це в той час, коли Партія регіонів однозначно заявила про те, що вона виступає - ЗА ЄДИНУ УНІТАРНУ УКРАЇНУ.

В умовах, коли в Донецькій, Луганській, Харківській областях настільки напружена обстановка, а у Сумській області спокійно – голова Сумської облдержадміністрації Володимир Шульга, по суті, провокує конфлікт і уже звинувачує регіоналів Сумщини, а це майже 30 тисяч людей, у майбутньому колабораціонізмі. Відповідно до норм Цивільного кодексу України – це пряма образа честі і гідності тисяч регіоналів.
І такі випади пан Шульга дозволяє собі після того, як регіонали області практично щодня допомагають Українській армії обмундируванням, побутовою технікою, продуктами харчування, служать у Збройних силах України.
Такі заяви і дії очільника області, у якої майже 600 кілометрів кордону з Російською Федерацією, наводять на логічне запитання: у ході інформаційної війни – на кого працює голова Сумської облдержадміністрації Володимир Шульга? Адже йдеться не про начальників (їх уже звільнено), а про рядових працівників, членів Партії регіонів, які живуть на одну зарплату, які нічого ні в кого не крали, які в більшості – фахівці, а їх єдина «провина» лише в тому, що вони – регіонали. Таким чином, Володимир Петрович, шукаючи «ворогів народу» змушує людей ще й до масового зрадництва.

До цього потрібно додати, що Партія регіонів – це не партія олігархів, чиновників і їх дітей. Партія регіонів – це більше мільйона простих людей, шахтарів, металургів, робітників, селян, вчителів, медиків і т.д. – і це зрозуміло, бо партія на політичній арені активно живе і діє вже 17-й рік поспіль.

І коли керівник області «вішає» провину чиновників, які прокралися або вчинили протиправні дії, на звичайних людей, то виникає запитання: у нас на Сумщині 1937-й рік? Чи ми повернулися до Радянського Союзу і законодавство України нас уже не захищає?

Поведінка голови Сумської обласної державної адміністрації Володимира Петровича Шульги посилює напруженість і так вкрай непростої обстановки, підриває авторитет нової влади та сприяє посиленню агресії і людиноненависництва. І це в той час, коли ми всі за крок до початку громадянської війни, коли голова Уряду Арсеній Петрович Яценюк говорить: «Ми будемо відстоювати нашу країну всіма засобами і методами, які в нас є. І політично, і дипломатично, і військово». На нашу думку, з такими керівниками, як пан Шульга, зробити це буде вкрай складно.

У зв’язку з цим звертаємося до Вас - Олександре Валентиновичу, до Вас – Володимире Олександровичу і до Вас – Юліє Володимирівно, дати належну оцінку поведінці керівника Сумської обласної державної адміністрації, члена політичної партії «ВО «Батьківщина» Володимира Петровича Шульги і оприлюднити її в засобах масової інформації.

Зараз не час ділитися на політичні кольори. Ми всі, регіонали, БЮТівці, ударівці, комуністи, соціалісти, націоналісти, ми всі - український народ, який живе на своїй рідній землі, і ми всі цю землю захищатимемо, так само, як нас захищають ЗАКОНИ УКРАЇНИ, які грубо і цинічно, а головне – публічно порушує очільник Сумщини Володимир Шульга.

Підписи членів Партії регіонів
Сумської області на 12 аркушах (додаються).
Переглядів: 90        Опубліковано: 29.04.2014, 18:15

Календар подій:

«    Червень 2014    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30 

Актуально:

17:29
16.06
  • Олександр Єфремов: Сьогодні немає альтернативи політичному вирішенню протистояння на сході України
  • 16:54
    12.06
  • Україна ризикує, погодившись переймати досвід Грузії – політолог
  • 20:42
    11.06
  • Українська влада забула про мирних громадян Сходу та їх інтереси
  • 16:03
    11.06
  • Уряд не виправдав очікувань українців
  • 17:09
    10.06
  • Уряд проводить політику зубожіння
  • 17:22
    6.06
  • Перед тим, як проводити позачергові парламентські вибори, необхідно, щоб на сході припинилася війна
  • 17:16
    6.06
  • В Україні відчутно підскочили ціни - Держстат
  • 17:23
    5.06
  • Нестор Шуфрич: Необхідно виробити стратегію врегулювання ситуації на сході країни
  • 16:39
    4.06
  • Микола Левченко про спроби політиків створити кишеньковий парламент
  • 16:25
    4.06
  • Єфремов виступив за введення на сході України надзвичайного стану
  • rss
    Карта