Сайт Партії регіонів » Новини » Привітання ПАРТІЇ РЕГІОНІВ з Днем Перемоги!

9.05.2014, 13:55

Привітання ПАРТІЇ РЕГІОНІВ з Днем Перемоги!

Щорічно 9 Травня, у День Перемоги у Великій Вітчизняній війні, ми шануємо світлу пам'ять загиблих, віддаємо данину поваги ветеранам, вшановуємо тих, хто самовіддано працював у тилу, піднімав Україну з руїн.

Цього року свято Великої Перемоги наша країна зустрічає в дуже непростій обстановці. На порядку денному стоїть питання цілісності України, безпеки її громадян. Нащадки тих, хто сім десятиліть тому в єдиному героїчному пориві відстоювали нашу свободу, звільняли весь світ від фашизму, сьогодні готові почати нову війну, йдучи на поводу у безвідповідальних політиків. Ми зобов'язані зберегти мир, який дістався нам завдяки героїчному подвигу наших дідів і прадідів, ми зобов'язані передати його своїм дітям, адже ми у відповіді за їх майбутнє. Наші діти повинні знати про війну лише зі сторінок підручників і ніколи не побачити її на власні очі.

ПАРТІЯ РЕГІОНІВ завжди відстоюватиме правду про Велику Перемогу, рішуче припинятиме будь-які спроби спотворити чи переписати історію, осквернити пам'ять про великий подвиг нашого народу. Передача пам'яті про Велику Вітчизняну війну наступним поколінням - наш священний обов'язок перед тими, хто ціною свого здоров'я і життя подарував нам свободу. На жаль, свідків тих подій стає все менше. Гідна старість - найменше, що ми можемо зробити для них. ПАРТІЯ РЕГІОНІВ, яка завжди робила все можливе для гідного соціального забезпечення ветеранів, закликає нинішню владу підтримати традицію підвищення соціальних виплат ветеранам війни.

Дорогі ветерани! Міцного вам здоров'я і довгих років життя!

З Днем Перемоги, дорогі співвітчизники! Мирного неба і добра!
Переглядів: 75        Опубліковано: 9.05.2014, 13:55
rss
Карта