Сайт Партії регіонів » Новини » Ми змінюємо погляд на війну

8.05.2014, 10:43

Ми змінюємо погляд на війну

Напередодні Дня Перемоги кандидат у Президенти України від ПАРТІЇ РЕГІОНІВ Михайло Добкін зустрівся з ветеранами Великої Вітчизняної війни.

На зустрічі також були присутні школярі та студенти Харкова. Політик зазначив, що цей день дорогий серцю переважної більшості населення України.

«Напередодні великого свята - Дня Перемоги - ми за традицією зібралися поговорити про те, що для кожного з нас означає День Перемоги і наскільки важливий зв'язок між поколіннями. Події, які сьогодні відбуваються в Україні, змушують нас по-іншому подивитися на війну. Я ніколи не думав, що в сучасній Україні будуть гинути люди в мирний час і, що найстрашніше, від рук своїх же співвітчизників. Я думаю, що думка й авторитет тих людей, які знають про війну не з чуток, є своєрідним щитом або бар'єром для просування цієї лавини хаосу і страху, яка сьогодні вивергається на нашу Батьківщину.

Упевнений, що ми так чи інакше вийдемо на єдиний можливий рецепт запобігання ще більшого масштабу трагічних подій. А рецептом буде діалог - діалог між тими, хто сьогодні не хоче чути один одного, діалог в ім'я порятунку країни і людських життів, в ім'я того, щоб цей важкий для нашої країни час якнайшвидше закінчився.

День Перемоги - це свято, яке в Харкові відзначають по-особливому. На жаль, нинішній рік, у зв'язку з певними загрозами терористичного характеру, не дає нам повномасштабно 9 Травня провести парад. Але, тим не менш, покладання, вшанування ветеранів і можливість спілкування з тими людьми, хто не з чуток знає про війну, - все це буде. Вже це у нас точно ніхто відібрати не зможе», - сказав Михайло Добкін.
Переглядів: 36        Опубліковано: 8.05.2014, 10:43
rss
Карта