Сайт Партії регіонів » Новини » Михайло Добкін обурений рекомендаціями до телеефіру на 9 травня

8.05.2014, 12:22

Михайло Добкін обурений рекомендаціями до телеефіру на 9 травня

Про це кандидат в президенти України від Партії регіонів сказав у ході зустрічі з ветеранами Великої Вітчизняної війни.

«Кілька днів тому мені до рук потрапили методичні рекомендації Національного інституту історичної пам'яті, який повинен формувати правильне ставлення до історії нашої держави. У них визначено чіткий перелік художніх і документальних фільмів, які потрібно ставити в сітку мовлення до Дня Перемоги.

З 14 фільмів я знайшов тільки 2 радянських: «У бій ідуть одні старики» і «Перевірка на дорогах». Решта фільмів американського, німецького, французького, італійського виробництва з їх поглядом на історію, який іноді кардинально відрізняється від нашого розуміння і сприйняття тих подій», - зазначив Михайло Добкін.
Він наголосив, що нинішній складний період, який переживає наша держава, обов'язково пройде і змусить багато чого переосмислити.

«Є певна частина і моєї провини в тому, що сьогодні відбувається, хоч я і не займав високих державних постів у Києві, але, тим не менш, не хочу бути в стороні. Я тут, із вами, я нікуди не поїхав, залишився в тій же партії. Я буду робити все, щоб ми повернули спокій, гідне ставлення до ветеранів і пам'ять, яку ми повинні зберегти та дбайливо передавати наступним поколінням. Ми довго не розуміли справжнє значення слів, що ми - нащадки переможців. І тільки сьогодні, коли віроломно і дуже безжально у нас намагаються відібрати наші ідеали, розтоптати наші принципи, починаєш розуміти, що означає побажання мирного неба над головою, і всю цінність того, коли життя спокійне.

Ми обов'язково відновимо справедливість. Я не знаю, скільки сил і часу на це піде, але я, думаю, що наші головні Паради Перемоги у Харкові ще попереду», - зазначив Михайло Добкін.
Переглядів: 45        Опубліковано: 8.05.2014, 12:22
rss
Карта