Сайт Партії регіонів » Новини » Михайло Добкін: Я не виходжу з виборчого процесу

8.05.2014, 10:17

Михайло Добкін: Я не виходжу з виборчого процесу

Про це кандидат у Президенти України від ПАРТІЇ РЕГІОНІВ сказав 7 травня під час зустрічі з Міністром закордонних справ Великобританії Вільямом Хейгом.

«Незважаючи на те, що ці вибори проходять, м'яко кажучи, в дуже незвичайних умовах, незважаючи на те, що немає рівних умов у всіх кандидатів для участі виборах, на деякі території просто небезпечно приїжджати, я і мої колеги із Партії регіонів ухвалили рішення не виходити з цієї виборчої кампанії, щоб не дати приводу оголосити ці вибори нелегітимними», - заявив Михайло Добкін.

Також він зазначив, що сьогодні в Україні разом з дійсно демократичними політичними партіями до влади прийшли відверті неофашисти. І вони своїми діями, своїми рішеннями не додають консолідації в наше суспільство, а навпаки - все більше і більше роз'єднують людей за географічною і етнічною ознаками.
«Військова операція не принесе успіху. Вона ще більше розлютить людей. Поряд з відверто сепаратистськими діями є ще й велика підтримка місцевого населення, і це не можна приховувати. Цю підтримку у сепаратистів треба забрати. Але зброєю цього не зробити. Тільки через діалог.

Ми закликаємо всіх сьогодні до загальнонаціонального діалогу. Щоб зібрати представників усіх без винятку регіонів. Дати можливість усім висловитися і на підставі того, що буде висловлено, знайти рішення, яке буде однаково сприйматися і на заході і на сході нашої країни», - наголосив кандидат у Президенти України.

Переглядів: 32        Опубліковано: 8.05.2014, 10:17
rss
Карта