Сайт Партії регіонів » Новини » Потрібно займатись економікою, а не війною

8.05.2014, 18:26

Потрібно займатись економікою, а не війною

Кандидат у Президенти України від ПР Михайло Добкін вважає, що сьогодні багато політиків безвідповідально закликають до війни, а з телеекранів слово «війна» повторюється незліченну кількість разів.

Він закликає політиків перестати говорити про війну і почати говорити про мир.

«Кожна українська мати, кожна українська дружина, як би вони не любили Україну, не хочуть відпускати свого чоловіка чи сина на війну. І вища мудрість політиків - цієї війни не допускати. Досить шукати і придумувати собі зовнішніх і внутрішніх ворогів. Пора займатися творенням, а не руйнуванням», - сказав Михайло Добкін.

Він упевнений, що потрібно займатися економікою, а не війною: «Війна - це горе, війна - це смерть у кожній домівці. Війна - це втрати, це ще більше зруйнована економіка. Війна - це шлях у нікуди».

На його переконання, замість того, щоб воювати, необхідно знайти консенсус у власному домі, об'єднатися всім і починати наводити порядок в економіці. Необхідно запрошувати «кращих фахівців, бажано тих, хто не працював ніколи в міністерствах, у Кабінеті Міністрів, нових людей, молодих, здатних привнести щось нове, абсолютно інше, по-справжньому європейське, а не українське, загорнуте в красиву європейську обгортку».

Нагадаємо, що 7 квітня ПАРТІЄЮ РЕГІОНІВ була презентована нова економічна політика «відкритих дверей», спрямована на модернізацію промисловості, зростання заробітних плат і пенсій, збільшення надходжень до місцевих бюджетів.
Переглядів: 24        Опубліковано: 8.05.2014, 18:26
rss
Карта